U našoj ponudi nalaze se nove jedrilice renomirane tvrtke Beneteau koja već više od 120 godina potvrđuje kvalitetu svojih proizvoda kroz sustav konstantne inovacije.

Kada je Benjamin Beneteau proizveo svoju prvu jedrilicu 1884. godine, nije mogao zamisliti da će se njegova strast i ljubav za jedrenjem produžiti kroz generacija koja su ga pratila i s vremenom kreirala ime Beneteau kao jedan od najjači u svijetu nautike. Stećeni uspjeh u vođenju proizvodnje brodova je rezultat mukotrpnog rada, inovacija i duh pionira proizašlog od utemeljitelja koji je još uvjek kamen temeljac u nastavku poslovanja tvrtke kroz generacije.

Tvrtka Ultra d.o.o je službeni zastupnik za Beneteau u Hrvatskoj, mi smo naravno iskoristili duh vođenja Beneteau i kroz 16 godina poslovanja u ovom poslu smo nastavili poboljšati našu uslugu. Predstavljamo široki izbor novih i rabljenih Beneteau jedrilica i brodova s velikim brojem ponuđenih usluga kao što su najam jedrilica i charter management program.

Beneteau ponuda uključuje linije Oceanis i First s različitim dužinama od 20 do 62 stopi. Sve Beneteau jedrilice su rezultat vrhunskih projekata sa specifičnim karakteristikama za svaku liniju.

Naša ponuda rabljenih brodova uključuje jedrilice iz različitih Beneteau linija, no u našoj ponudi se nalaze i modeli drugih proizvođača, motorne jahte itd. Provjerite našu trenutnu ponudu…

Ako imate želju kupiti novu jedrilicu, a da pri tom ne želite imati brigu o njenom opremanju, vezu, održavanju, rezervacijama i ostalim troškovima koje plovilo donosi -nudimo Vam Charter management program.

Kao službeni zastupnik za Beneteau, Ultra d.o.o. je zadužena uz prodaju i za održavanje i servisiranje Beneteau jedrilica u Hrvatskoj. Ultra već nekoliko godina pruža vrlo profesionalne i specifične usluge u nautičkom svijetu.

Sa više od tisuću otoka prepunih prirodnim ljepotama Hrvatska je idealna destinacija za jedrenje.

Otoci
Pređenih milja
Brodova isporučeno
Sati na vašoj usluzi
Novi Oceanis 40.1 & Oceanis 54 Yacht

Novi Oceanis 40.1 & Oceanis 54 Yacht

Na međunarodnom sajmu nautike u Genovi smo imali priliku vidjeti po prvi put zadnja dva modela francuskog brodogradilišta. 

Novi Oceanis 40.1 je najmanji model na tržište sa četvrtom kabinom, široki pramčani prostor omogućuje nevjerojatne kombinacije rasporeda od velike vlasničke kabine u verziji 3/1 do nešto vlasničke kabine sa manjim kupatilom ili četvrtom bočnom kabinom sa krevetima na kat u verziji 4/2 ili 3/2. Vanjski atraktivni izgled ovog krasnog obiteljskog krstaša prati uspješnu generaciju Oceanisa 46.1 & 51.1 sa prostornim kokpitom i odličnim rješenjima za navigaciju i jedrenje. Model Oceanis 40.1 očekujemo već u proljeće u Hrvatskoj i bit će nam zadovoljstvo dočekati prve goste i zainteresirane kupce u našim bazama.

 

Glavna atrakcija sajma je bila nova jahta Oceanis 54 Yacht, ovaj model je nastavak uspješne priče Oceanisa 62 Yacht. Trup Oceanisa 54 Yacht je istog dizajna kao First 53 Yacht, paluba i rješenja u kokpitu ga čine nešto drukčijim i prilagođenijim za obiteljsko krstarenje. Tri razina palube i potpuno zatvoreni kokpit sa odličnom Bimini tendom maksimalno poljepšaju boravak vani i čine ga ugodnim i sigurnim.

Salon je pravo iznenađenje i dokaz da ulazite u pravu luksuznu  jahtu sa vrhunskom završnom obradom, finim interijerom i modernim dizajnom. Salon i kabine su okupane prirodnom rasvjetom i pružaju veliku razinu komfora. Jedva čekamo testirati novi Oceanis 54 Yacht u moru kao dokaz da nije samo First model odličan Perfomance-Krstaš.

First 53 Yacht - Test u More Magazin!

First 53 Yacht - Test u More Magazin!

Naši dragi partneri iz More Magazin su krajem Rujna napravil sjajan test novog Firsta 53 Yacht. Svi zainteresirani mogu pročitati test u novom broju More časopisa.

Za sve one koji još nisu uspjeli pročitati test, ispod se nalaze nekolicina njihovih fotografija, First 53 Yacht u jedrenju u blizini Splita izgleda sjajno!

Hvala novinarima i fotografu za odlično odrađeni posao!

 

'' Izvana

performanse, a

u unutrašnjosti

udobnost na

granici luksuza

''

 

Više detalja u novom broju More Magazina!

Biogradski sajam nautike 2020

Biogradski sajam nautike 2020

Biogradski sajam nautike je danas najveći sajam nautike na otvorenom u Hrvatskoj i srednjoj Europi, svake godine je odaziv izlagača i posjetitelja u stalnom porastu i ovaj event se pretvorio u nezaobilazni sajam za sve ljubitelje brodova, jedrilica, katamarana i nautičke opreme. Ove su godine organizatori sajma ubacili i poslovnu B2B (Business to Business) sekciju namijenjenu charter agencijama i tvrtkama koje čine važan dio nautičke industrije u Hrvatskoj.
Naša tvrtka Ultra Sailing je od samih početaka ovog sajma ponosni sudionik pa će i ove godine u suradnji sa Beneteau predstaviti francusko Brodogradilišta poznatih jedrilica izloživši sljedeće modele:

- Oceanis 30.1
- Oceanis 46.1
- First 53 Yacht (hrvatska premijera)

Ukoliko planirati dolazak na sajmu, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo Vas dočekamo na sajmu u našim izložbenim prostorima.
Sajam počinje u srijedu 21.10. i traje do Nedjelje 25.10.
Svi naši partneri, kolege, kupci i klijenti su dobrodošli, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.

Vaša Ultra