First 53

od 660.900 € (PDV nije uklj.)

VANJSKI DIZAJN

Sretan brak između klasničnih i modernih linija obilježen ravnim i uskim pramcem ali sa velikim volumenom naprijed, maksimalne širini od 5m prema krmi, First Yacht 53 pokazuje odmah posebni karakter prave jedrilice. Kokpit je posebno dizajniran tako da ništa ne ometa cirkulaciju prema naprijed: manevriranje u blizini dvostrukog kola kormila uz jednostavni pristup prelazima prema palubi, prostor u potpunosti posvećen opuštanju blizu ulaza u salonu. Linearna i ravna paluba ima markantan stil. Plan jedrenja je moćan i savršeno dizajniran čak i za umanjene posade, vrhunskim jarbolom i okovima visoke kvalitete, First Yacht 53 označava novu eru.

UNUTRAŠNJI DIZAJN

Ovo je sjajan povratak lijevanog drvenog intererija, plemeniti materijal s finim završnim obradama, lakiranim pregradnim zidovima i podnom tikovinom u unutrašnjost First Yacht 53 koji u svojoj modernosti nije previše ekstreman. Skladišta i rukohvati, kompletni interijer nudi 3 duple kabine i 2 kupatila. Glavna inovacija novog interijera nalazi se u salonu / dnevnom boravku s kaučom i sjedajućim prostorima, potpuno izdvojen od kuhinje i opremljene blagovaonskim stolom. Cijeli interijer je osvijetljen, prozračan i s lakoćom se komunicira sa vanjskim djelom sa jednostavnim ulaznim stepenicama.

UVOD

Nasljednik više od 40 godina iskustva u liniji koju je BENETEAU lansirao 1977. godine, First Yacht 53 postavio kurs prema kompetitivnoj navigaciji i više od toga po želji. Ova luksuzna izvedba Firsta dizajnirana je za zahtjevne vlasnike i iskusne ljubitelje jedrenja. Trup i ravnoteža timuna za jedinstvene senzacije, fluidni plan palube, morski i suvremeni interijer naspram bijelih lakiranih zidova i lijevanog drva: s First Yacht 53 kreće nova generacija Firsta!

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi