Oceanis 54 Yacht

od 579.600 € (PDV nije uklj.)

Inovativan raspored čini kretanje lakim i sigurnim

Sa karakterističnim lukom za hvatište lantine Oceanis linije, kokpit Oceanisa 54 Yacht je potpuno otvoren, to omogućava intuitivno kretanje, veliku komfornu zonu i prostor. Kokpit zauzima više od trećine kompletne površine palube. Prolazi od središta kokpita do bočnih strana palube su slobodni i omogućuju neometanu cirkulaciju prema pramčanom djelu jedrilice.
Pristup moru je siguran i komforan velikom produženom krmenom platformom koja kada se spusti otkriva veliki prostor ispod kokpit za gumenjak od 2,4m dužine. Krstarenje i jedrenje na novom OC54Y je praktično i jednostavno jer su sve komande i podizači dovedeni do kokpitskih sjedala ostavivši tako prostrani i komforni životni prostor u ostatku kokpita za relaksaciju. Sunčalište na pramcu je zasigurno najpopularnije mjesto na brodu!

Unutrašnji dizajn u boji bijele hrastovine ili oraha s tri kabine

Unutrašnji dizajn u boji bijele hrastovine ili oraha s tri kabine.

Lorenzo Argento pri dizajniranju ove jahte želio je stvoriti toplu i modernu atmosferu sa što više prirodnim svjetlom i ventilacijom. Unutarnji raspored Oceanisa 54 Yacht nudi navigacijski stol i veliki stol u salonu u kojem se lako može smjestiti 6 odraslih osoba. Boja interijera se može birati u dva drvena tona, svijetli hrast ili tradicionalni orah. Ima dvije mogućnosti rasporeda kabine: tri kabine i dva kupatila, ili tri kabine i tri kupatila sa velikom vlasničkom kabinom. Dizajniran je sa velikom pažnjom na detalje: poput vrhunske tkanine, kvalitetna završna obrada drvenarije, rasvjetom, što ovu jedrilicu od 17 metara čini idealnom za krstarenje.

Ekskluzivne ukrase i lako kretanje na brodu

Oceanis 54 Yacht, mlađa sestra Oceanisa 62 Yacht, utjelovljuje inovaciju koja je oduvijek bila zaštitni znak marke Beneteau, a istovremeno ostaje odana svijetu jahti: elegancija, luksuzni smještaj i udobnost te nenadmašene performanse. Kapitalizirajući iskustvo stečeno uz nevjerojatno popularnu liniju Oceanisa, kao i trendovsku First 53 Yacht, arhitekti, Roberto Biscontini i Lorenzo Argento, stvorili su remek-djelo u jahti koja oduševljava pod jedrima, jednostavna za plovidbu te sigurna na moru i u luci. Oceanis 54 Yacht otvora put novoj generaciji krstaša pretvarajući tradicionalni središnji kokpit u prostor koji omogućava slobodno kretanje, prostrani životni prostor za sjedenje i sigurnost. Ova jahta ima vrhunsku tehnologiju kao što su Dock & Go sustav, Harken-ov AST itd.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju