Oceanis 38.1

od 164.700 € (PDV nije uklj.)

Vanjski dizajn

Zanimljiv oblik trupa Oceanisa 38.1 nudi iznenađujuću udobnost krstarenja. Tvrdu i zategnutu liniju krme s niskom razinom u moru zajedno sa rigidnost ispod jedara čini je brzom I izuzetno stabilnom. Pravo je zadovoljstvo imati dvije kormilarnice, roll bar (luk) za lantinu i veliku platformu za plivanje kao dodatni životni prostor.

Dizajn interijera

Za talijanski dizajnerski tim izazov je bio povećati životni prostori u salonu i pružiti veću privatnost u vlasničkoj kabini, zadržavajući vizualnu perspektivu otvorenog prostor prema provi prethodnih verzija. Nova odvojena kuhinja u obliku slova L omogućava bolji raspored sjedala oko stola. Prostor je dobro optimiziran kako bi osam ljudi moglo sjediti oko stola. Za hrvatsko tržište je verzija s 3 kabine i 2 kupatila atraktivna zbog charter potražnje.

Oceanis 38.1 nalikuje Oceanisu 41.1 i pametno kombinira praktične karakteristike, performanse i eleganciju na velièini jedrilice gdje inače funkcionalnost prednjači personalizaciji: Oceanis linija nastoji zadovoljiti što većim brojem nautičara, a Oceanis 38.1 se čini kao najbolji kompromis i omjer kvaliteta i cijene.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi