Oceanis 46.1

od 319.500 € (PDV nije uklj.)

Vanjski dizajn

Oceanis 46.1 je dizajniran od strane Finot-Conq koji je želio zadržati karakteristièan trup Oceanisa 51.1. Osim svojih performansi na moru i velikog prostora, širina trupa i kokpita ga čine velikim krstašom s easy going cirkulacijom. Odličan raspored palube čini Oceanis 46.1 izuzetno sigurnim i jednostavnim za korištenje. Roll glavno jedro, self-tacking flok i svi gindaci dovedeni do jedne točne s lijeve i desne strane kokpita ga čine jednostavnim za manevriranje i navigaciju za jednu osobu.

Dizajn interijera

Veliki prozori u trupu dovode veliku količinu prirodnog svjetla u unutrašnjost, dizajn interijera (Nauta Design) je elegantan i privlačan. Možete odabrati dvije varijante boja interijera, a raspored kabina je moguć u više kombinacija: 3/2, 3/3, 4/2 i čak 5 kabina (!) s 3 kupatila što ga čine najboljim modelom za charter tržište.

Oceanis 46 ima sve karakteristike velikih krstaša s izvrsnom ravnotežom između elegancije, upotrebljivog prostora i performansi. Njezin kaskadni trup omogućuje nevjerojatnu količinu prostora u unutrašnjem djelu dok je njegovo ponašanje na moru i dalje impresivno. Veliki broj pametnih i prilagodljivih instalacija olakšava plovidbu i čini ovu jedrilicu nevjerojatno komfornom.

 

 

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi