Investicije za charter management 2018.

06.10.2017
Investicije za charter management 2018.

 Ukoliko želite svoj godišnji odmor provesti negdje na moru, ploveći iz jedne luke u drugu i usput posjećivati različita mjesta i restorane onda je odmor na brodu definitivno za Vas.

Nema ništa ljepše nego spavati na brodu za vrijeme vruće ljetne noći negdje na sidru blizu pješćane plaže.

Ukoliko možete sebe zamisliti da tako provodite dane, ali nemate vremena da brod sami održavate tada bi možda trebali početi razmišljati o charter managemet programu. Brod vas čeka potpuno spreman svaki puta kada dođete na godišnji, mi vam ga održavamo, a vi pri tom još i zarađujete novac umjesto da ga trošite!

Za sljedeću sezonu pripremili smo nekoliko zanimljivih prilika za investiranje kroz naš charter management program za naše potencijalne klijente.

Prvi na listi je zasigurno Oceanis 51.1 iz 2018. Godine, novi model Beneteaua čija je kompletna proizvodnja rasprodana prije nego što je priv brod uopće završen. Sve informacije o ovom modelu možete pronaći na sljedećem linku Anette.

Novi Beneteau Oceanis 48 iz 2018. godine, najmanji brod raspoloživ u layoutu sa 5 kabina. Ovaj model je na tržištu već nekoliko godina sa nautičkim karakteristikama koje su izrazito privlačne kako charter klijentima tako i privatnim vlasnicima. Sve informacije o ovom modelu možete pronači na sljedećem linku Beneteau Oceanis 48.

Za one klijente koji ipak preferiraju manje modele u ponudi imamo Oceanis 38 iz 2016. U layoutu sa 3 kabine i 2 wc-a. Brod je odradio dvije sezone chartera sa zavidnim brojem iznajmljenih tjedana i već ima nekoliko rezerviranih tjedana za dogodine. Sve informacije o ovom brodu možete pronaći na sljedećem linku Rusalka.

 

Beneteau Oceanis 35 , 2016. godište,je brod koji uz regularan charter bio i dio naše flote za školu jedrenja. Ima 3 kabine i 1 wc i jako je dobro prilagođen kako za jedrenje tako i za charter klijente. Sve informacije o ovom brodu možete pronaći na sljedećem linku Gala.

Ukoliko imate ikakvih pitanja vezanih za navedene modele slobodno nam se obratite, stojimo Vam na raspolaganju.

 

Vaš Ultra tim