Na međunarodnom sajmu nautike u Genovi smo imali priliku vidjeti po prvi put zadnja dva modela francuskog brodogradilišta. 

Novi Oceanis 40.1 je najmanji model na tržište sa četvrtom kabinom, široki pramčani prostor omogućuje nevjerojatne kombinacije rasporeda od velike vlasničke kabine u verziji 3/1 do nešto vlasničke kabine sa manjim kupatilom ili četvrtom bočnom kabinom sa krevetima na kat u verziji 4/2 ili 3/2. Vanjski atraktivni izgled ovog krasnog obiteljskog krstaša prati uspješnu generaciju Oceanisa 46.1 & 51.1 sa prostornim kokpitom i odličnim rješenjima za navigaciju i jedrenje. Model Oceanis 40.1 očekujemo već u proljeće u Hrvatskoj i bit će nam zadovoljstvo dočekati prve goste i zainteresirane kupce u našim bazama.

 

Glavna atrakcija sajma je bila nova jahta Oceanis 54 Yacht, ovaj model je nastavak uspješne priče Oceanisa 62 Yacht. Trup Oceanisa 54 Yacht je istog dizajna kao First 53 Yacht, paluba i rješenja u kokpitu ga čine nešto drukčijim i prilagođenijim za obiteljsko krstarenje. Tri razina palube i potpuno zatvoreni kokpit sa odličnom Bimini tendom maksimalno poljepšaju boravak vani i čine ga ugodnim i sigurnim.

Salon je pravo iznenađenje i dokaz da ulazite u pravu luksuznu  jahtu sa vrhunskom završnom obradom, finim interijerom i modernim dizajnom. Salon i kabine su okupane prirodnom rasvjetom i pružaju veliku razinu komfora. Jedva čekamo testirati novi Oceanis 54 Yacht u moru kao dokaz da nije samo First model odličan Perfomance-Krstaš.