Dragi prijatelji, partneri i vlasnici jedrilica Beneteau. S ponosom najavljujemo 2022 Cannes Yacht Festival našim sudjelovanjem na najvećem otvorenom europskom sajmu brodova
Na valu odlične 2022. Nautičke sezone, s punim optimizmom gledamo prema sljedećim sezonama i već smo fokusirani na dolazeću prodajnu sezonu. Kako očekujemo rekordan broj sudionika i posjetitelja, željeli bismo pripremiti vašu posjetu i dolazak, stoga bi vas zamolili da nas kontaktirajte ukoliko planirate vaš dolazak.

Ove sezone prva zvijezda cijelog događaja zasigurno će biti sprva prezentacija novog Beneteau Oceanis 60 i novog Firsta 44. Beneteau također će izložiti sljedeće modele:

-    OCEANIS 34.1 (novi model)
-    OCEANIS 40.1
-    OCEANIS 46.1
-    OCEANIS 54 YACHT
-    OCEANIS 60 YACHT (SVJETSKA PREMIJERA)
-    FIRST 36

-    FIRST 44 (SVJETSKA PREMIJERA)

 Ove će se sezone Cannes Yacht Festival podijeliti u 2 dijela s prostorom posvećenim jedrilicama, a drugim koji će biti posvećen motornim jahtama. Naš prodajni tim bit će prisutan tijekom cijele revije kako bismo pozdravili naše partnere, prijatelje, kupce i klijente. Bit će nam zadovoljstvo pozvati nas da nam se pridružite, u slučaju da nas planirate posjetiti, pošaljite nam potvrdu putem email-a.

Vaša Ultra