O Ultri d.o.o.


Ultra d.o.o. je započela svoju suradnju s Beneteau 1999. godine, izbor ovog svijetkog brenda je bio logičan s obzirom na reputaciji i iskustvo ovog svijetkog proizvođača jedrilica. Beneteau je danas prvo ime un svijetu nautike kada je riječ o industrijskoj proizvodnji jedrilica. Beneteau svake godine proizvodi i kroz diliersku mrežu prodaje više stotina jedrilica. Beneteau preko svijeta ima više od 1.500 partnera i distributera. Već 120 godina Beneteau postoji i potvrđuje kvalitetu svojih proizvoda kroz sustav konstantne inovacije.

Kao Hrvatska firma s velikom tradicijom u svijetu nautizma u jednoj od najljpših regiji za jedrenje, odabir nije bio težak. Smisao naše suradnje s Beneteau je pružiti kupcima i jedriličarima potencijalnim kupcima mogućnost jedrenje u kvalitenim brodovima na Jadranu (kroz charter, školu jedrenja, prodaje nove i rabljene jedrilice).

Naša pozicija također nije slučajna, nalazimo se u Splitu. Split je ujedno i centar Dalmacije odakle možemo nuditi naše usluge diljem Hrvatskog mora svim našim partnerima i klijentima. Naša glavni ured za prodaju is ervis se nalazi u sklopu ACI Marina Split, a danas firma ima 6 zašposlenika specijaliziranih u slijedećim granama:

- računovodstvo
- prodaja
- marketing
- Servis i prodaja djelova

S ovim aktivnostima pokrivamo sve vaše potrebe u slučaju da želite kupiti Beneteau jedrilicu ili ako ste već vlasnik Beneteau jedrilice.

Za sva pitanja:

Ultra d.o.o.
Uvala Baluni 6a,
21000 Split
Hrvatska
tel/fax: + 385 (0) 21 398 980 / + 385 (0) 21 398 983
sales@ultra-sailing.hr
www.beneteau.hr