U našoj ponudi nalaze se nove jedrilice renomirane tvrtke Beneteau koja već više od 120 godina potvrđuje kvalitetu svojih proizvoda kroz sustav konstantne inovacije.

Kada je Benjamin Beneteau proizveo svoju prvu jedrilicu 1884. godine, nije mogao zamisliti da će se njegova strast i ljubav za jedrenjem produžiti kroz generacija koja su ga pratila i s vremenom kreirala ime Beneteau kao jedan od najjači u svijetu nautike. Stećeni uspjeh u vođenju proizvodnje brodova je rezultat mukotrpnog rada, inovacija i duh pionira proizašlog od utemeljitelja koji je još uvjek kamen temeljac u nastavku poslovanja tvrtke kroz generacije.

Tvrtka Ultra d.o.o je službeni zastupnik za Beneteau u Hrvatskoj, mi smo naravno iskoristili duh vođenja Beneteau i kroz 16 godina poslovanja u ovom poslu smo nastavili poboljšati našu uslugu. Predstavljamo široki izbor novih i rabljenih Beneteau jedrilica i brodova s velikim brojem ponuđenih usluga kao što su najam jedrilica i charter management program.

Beneteau ponuda uključuje linije Oceanis i First s različitim dužinama od 20 do 62 stopi. Sve Beneteau jedrilice su rezultat vrhunskih projekata sa specifičnim karakteristikama za svaku liniju.

Naša ponuda rabljenih brodova uključuje jedrilice iz različitih Beneteau linija, no u našoj ponudi se nalaze i modeli drugih proizvođača, motorne jahte itd. Provjerite našu trenutnu ponudu…

Ako imate želju kupiti novu jedrilicu, a da pri tom ne želite imati brigu o njenom opremanju, vezu, održavanju, rezervacijama i ostalim troškovima koje plovilo donosi -nudimo Vam Charter management program.

Kao službeni zastupnik za Beneteau, Ultra d.o.o. je zadužena uz prodaju i za održavanje i servisiranje Beneteau jedrilica u Hrvatskoj. Ultra već nekoliko godina pruža vrlo profesionalne i specifične usluge u nautičkom svijetu.

Sa više od tisuću otoka prepunih prirodnim ljepotama Hrvatska je idealna destinacija za jedrenje.

Otoci
Pređenih milja
Brodova isporučeno
Sati na vašoj usluzi
Sajam u Dusseldorfu 2024

Sajam u Dusseldorfu 2024

Najveći zatvoreni nautički sajam u Europi i nakveći sajam plovila i vodenih sportova na svijetu se vrača. Naime poznati ''BOOT'' u Dusseldorfu će u 2024. godini bit organiziran i održat će se od 20.01. do 28.01. Beneteau grupa ove godine planira izložiti najaktualnije i najpopularnije jedrilice iz Oceanis i First linije. U Sjećnju ste svi pozvani u Hall 16 gdje ćete moć vidjeti sljedeće modele:

• Oceanis 34.1
• Oceanis 37.1 (new model)
• Oceanis 46.1

• Oceanis 54 Yacht
Oceanis 60 Yacht

Uz poznate ''obiteljske'' krstaše, Beneteau je u svijetu najpoznatiji po First Line modelima, ove godine je posebni naglasak na povratak svih Firstova u fokusu francuskog brodogradilišta. Na sajmu ćete moći vidjeti sljedeće model:

• First 18
• First 27
• First 36
• First 44 


Naš prodajni tim će biti prisutan za vrijeme cijelog sajma kako bi predstavili sve izložene modele našim partnerima i klijentima. Kako bi se što bolje pripremili za sajam ako planirate posjetiti i vi sajam, zamolili bi vas da nas kontaktirate da znamo planirati sajam i uvesti vas u izložbenom prostoru.
Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte, Vaša Ultra.

BENETEAU by Invitation

BENETEAU by Invitation

Otkrijte rodno mjesto marke BENETEAU. Tvornica La Bégaudière, u Saint Gilles Croix de Vie dočekat će zainteresirane posjetitelje od 30. studenog do 2. prosinca 2023.

Jedinstvena prilika za istraživanje svijeta BENETEAU-a kroz obilaske radionica, posjet modela na izložbi, susrete i razgovore s osobljem, arhitektima i dizajnerima. 

JEDRILICE NA IZLOŽBI:

  • First 44
  • First 53
  • Oceanis 51.1
  • Oceanis Yacht 54
  • Oceanis Yacht 60

Ako odgovara vašem rasporedu, obratite nam se na sales@ultra-sailing.hr kako biste rezervirali svoje mjesto.

Ovo je iskustvo koje vjerojatno nećete zaboraviti!

 

30. studenog - 2. prosinca 2023. godine

Posjeta od 10:00 do 12:30

Cocktail buffet od 12:30 do 14:00 sati

Posjeta od 14:30 do 17:00

Biogradski Sajam nautike 2023

Biogradski Sajam nautike 2023

Biogradski sajam nautike je danas najveći sajam nautike na otvorenom u Hrvatskoj i srednjoj Europi, svake godine je odaziv izlagača i posjetitelja u stalnom porastu i ovaj event se pretvorio u nezaobilazni sajam za sve ljubitelje brodova, jedrilica, katamarana i nautičke opreme. Organizatori sajma ubacili i poslovnu B2B (Business to Business) sekciju namijenjenu charter agencijama i tvrtkama koje čine važan dio nautičke industrije u Hrvatskoj.


U 2023. Biograd Sajam slavi svoj 25. rođendan, a naša tvrtka Ultra Sailing je od samih početaka ovog sajma ponosni sudionik pa će i ove godine u suradnji sa Beneteau predstaviti francusko Brodogradilišta poznatih jedrilica izloživši sljedeće modele:


- Oceanis 40.1
- Oceanis 46.1
- Oceanis 51.1
- First 44 (hrvatska premijera)


Ukoliko planirate dolazak na sajmu, slobodno nas kontaktirajte i rado Vas dočekamo na sajmu u našim izložbenim prostorima.
Sajam počinje u Srijedu 25.10. i traje do Nedjelje 29.10.
Svi naši partneri, kolege, kupci i klijenti su dobrodošli, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.

Investicije u management & ponude za 2024. sezonu!

Investicije u management & ponude za 2024. sezonu!

Investirajte u nautici i postanite vlasnik Beneteau jedrilice s nama. Ultra Sailing je odabrala listu zanimljivih plovila za sljedeću charter sezonu koju nudimo svim zainteresiranim klijentima i partnerima. Trenutna 2023. Nautička sezona s novim izazovima je sada u punom zamahu i moramo biti zadovoljni s ostvarenim rezultatima, do sada. Naš je fokus već u 2024. nautičku sezonu i već možemo biti zadovoljni s najavljenim rezultatima i prema našim iskustvima. Ultra Sailing uvijek nastoji poboljšati svoju ponudu i velikom ponosom nudimo danas veliku flotu modernih i atraktivnih Beneteau jedrilica iz različitih baza na Jadrana, opremljenih prema najvišim standardima nautike i različiti u smislu opreme i rasporeda kabine kako što bolje odgovarali potrebama tržišta. Svi naše brodovi su opremljeni s punim izborom opreme i jedara a sve je veći brod plovila opremljenih s jedinicama klimatizacije npr. Naši tehničar na pontonu i kolegice u bookingu su uvijek na usluzi kako bi bili fleksibilni i prilagodljivi potrebama našim gosta u charteru. Ultra Sailing je također jedina agencija koja može ponuditi sve First modele (First 27, 36, 44 & 53) iz jedna baze u ACI marini Split.

Za sljedeću smo nautički sezonu planirali nove akvizicije i nove modele u ponudi kako bi dodatno obogatili našu flotu. Najatraktivniji i najpopularniji modeli poput Oceanis 40.1, Oceanis 46.1 & Oceanis 51.1 i dalje pokazuju jako dobre rezultate a već imamo i ogroman interes tržišta za dolazećeg novog Oceanisa 37.1 koji se može opremiti s 3 kabina & 2 kupaone. Naš glavni cilj je imati Oceanis 37.1 već u Biograd na sajmu nautike u Listopadu, a za one kojima se žuri ga mogu vidjeti u Cannes već u Rujnu. Drugi cilj je isporučiti sve predviđene modele na vrijeme da budu spremni za 2024. sezonu. Velika je novost i mogućnost narudžbe nove verzije Oceanisa 40.1 s 4 kabine.

Možemo ponuditi naše usluge ključ u ruke svim klijentima: otvaranje nove tvrtke u Hrvatskoj, financiranje kroz Leasing programe partnerskih banaka, definirati opremu za optimalno plovilo u charteru i voditi računa o svim administrativnim radnjama prije i nakon isporuke po principu ‘’ključ u ruke’’. U slučaju da ste zainteresirani za naš program, stojimo Vam na raspolaganju i možemo Vam poslati konkretne ponude i projekcije da dobijete malo bolju sliku prije odluke.
Vaša Ultra Vam stoji na raspolaganju za sve vrste upita, slobodno nas kontaktirajte na: sales@ultra-sailing.hr

Kako to izgleda u praksi?:

1. Odlučili ste se za kupnju i znate koji vas model najviše zanima
2. Na temelju našeg iskustva, zajedno definiramo opremu broda za optimalne rezultate
3. Uplaćujete predujam za potvrdu kupnje (20.000 EUR + VAT za Oceanis 46.1 npr.) i potpisujemo kupoprodajni ugovor i CM ugovor, narudžba se zaključi na vaše ime
4. Do isporuke, Beneteau ne traži dodatnih plaćanja, vaša jedina obveza je otvoriti tvrtku u RH (ako nemate postojeću tvrtku). Ovaj proces je jednostavan i odrađuje se uz pomoć odvjetnika (po potrebi), cijeli postupak traje cca. 15 radnih dana
5. U međuvremenu vas možemo spojiti s nekoliko domaćih banaka koje mogu ponuditi i usluge financiranja putem Leasinga i započeti proces prikupljanja dokumentacije za odobrenje. U slučaju da ne trebate financiranje, ne trebate ništa posebno pripremiti u ovom periodu.
6. Od prilike 3 tjedna prije isporuke dobijete obavijesti o plaćanju balansa.
7. Kad je brod u cijelosti isplaćen prema Brodogradilišta, tražimo termin za ukrcaj od transportera. Transport traje od prilike 5 radnih dana iz Francuske za Hrvatsku. Kada brod stiže u marini, kontroliramo svu opremu i počinjemo proces isporuke koji također traje jedan tjedan (priprema i montaža jarbola, zaštitni premazi, jedra, tende i sve detalje prije i nakon porinuća).
8. Kad je plovilo spremno za transfer, isporučujemo ga u charteru bazi i tamo ga preuzima voditelj baze da ga pripremi do kraja za charter sezonu (sigurnosno oprema, posteljina, posuđe, tende itd.). Brod je spreman za charter i može početi raditi i ostvariti prihode.
Sve nove modele koje nudimo za sljedeću sezonu su već u našoj booking listi za 2024. sezonu.

Detalji & brojke:


- Novi Oceanis 46.1 opremljen za najam će koštati cca. 365.000EUR + VAT (456.250EUR) spremno za jedrenje u Hrvatskoj.
- Učešće za Leasinga je 40% od kompletnog bruto iznosa, odnosno 182.500EUR
- Vaša tvrtka će dobiti cijeli iznos PDV-a natrag od prilike 40ak dana nakon aktivacije Leasinga, odnosno 91.250EUR
- Ovo znači da je neto učešće koje Kupac plaća 182.500 - 91.250 = 91.250EUR
- Ostataj iznosa se financira kroz Leasing u periodu od 84 mjeseci npr. (60%, odnosno 273.750EUR)
- Iznos rate za standardni leasing program je 4.048,87 EUR (s kamatom od 6,7%)
2024 ponude i prilike:
Postanite vlasnik plovila i odaberite najbolji model koji će najviše odgovarati vašim potrebama i mogućnostima. U sezoni 2024. vam možemo ponuditi Oceanis 37.1, Oceanis 40.1 (s 4 kabine!), Oceanis 46.1 & Oceanis 51.1. Imat ćemo također mogućnosti ponuditi i First 44 u sklopu posebno CM programa.
Cijene, ponude, kalkulacije i ostale informacije možete dobiti na upitu, slobodno nas kontaktirajte.