First 24

od 55.000 € (PDV nije uklj.)

VANJSKI IZGLED

Snažan i sportski, First 24 je dizajnirao Sam Manuard ima trup s oštrim crtama sa odlučno modernim izgledom. Većina manevara je smješten prema spuštanju sa 2 vinča povezani sa štoperima koji olakšavaju sva podešavanja. Posebno učinkovit u manjim i normalnim vjetrovima, First 24 se dobro razvija i sigurno pri 15 čvorova.

UNUTRAŠNJI DIZAJN

Ispod palube unutrašnjost First 24 sadrži veliki dvostruki ležaj na pramcu i pojedinačne ležajeve na obje strane središta. Pametan raspored jastuka omogućuje dupli ležaj kada se spajaju sa madracem. Nosivi stol se jednostavno može koristiti unutra i vani u kokpitu a može se skinuti da bi se olakšao brod za regate. Mali kuhinjski prostor, kemijski WC i električni paket spojem na solarima mogu ovu jedrilicu učiniti autonomnom.

UVOD

Jedinstven u regati i u brzim navigacijama, First 24 nudi nenadmašni kompromis u kategoriji performansi, manjih prenosivih i nastavnih jedrilica. Idealno za navigaciji u četvero, može primiti šest osoba na obalnom krstarenju i ukrcati osmero ljudi za jednodnevne izlete.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi