Oceanis 34.1

od 131.200 € (PDV nije uklj.)

Vanjski dizajn

Raspored palube je redizajniran kako bi se osigurala maksimalna udobnost i sigurnost pri kretanju po jedrilici, upravljanju kormila i životu na usidrenom brodu. Podizač glavnog jedra i sustav namotavanje glavnog jedra se nalaze prema naprijed u kokpitu, dok su vinčevi za škotine Genove smješteni sa obje strane. Rezultat je otvoren i pristupačan kokpit idealan za opuštanje, s jednostavnim pristupom prema krmenoj platformi za kupanje.

Dizajn interijera

Dizajneri Nauta stvorili su šik & suvremeni interijer, sa elegantnom završnom obradom u boji oraha ili svijetlog hrasta. Veliki otvori u palubi i više prozora na trupu i krovu donose prirodnu svjetlost u unutrašnjost i pružaju savršenu prirodnu ventilaciju. U salonu, pametno dizajniran navigacijski stol sa preklopnim osigurava dva dodatna pojedinačna ležaja.
Posebni stil, odmah prepoznatljiv čak i u najsitnijim detaljima s rasporedima pruža udobnost, jednostavnost korištenja sa svijetlim i prozračnim interijerima i jednostavnoj cirkulaciji.

Život na brodu s obitelji ili prijateljima koji tek počinju s jedrenjem bit je svih novih Oceanis dizajna. Oceanis 34.1 savršen je primjer ovog pristupa koji obećava pružanje sigurnih iskustava na krstarenju brodom s kojima će se lako snalaziti tko god bude navigavao.

Karakteristike

Preuzmi cijelu specifikaciju

Ostali brodovi