Pravila o privatnosti - izjava o privatnosti

Ultra d.o.o. svojim korisnicima želi pružiti najbolju uslugu te ovom izjavom navesti na koji način se odnosimo prema podatcima koje šaljete preko naše web stranice www.beneteau-croatia.com i službene E-mailove.

 

Način na koji koristimo informacije

Vaše osobne informacije koristitimo u slijedećim situacijama:

1. Za izradu ponude za traženu uslugu
2. Za izradu potvrde rezervacije za traženu uslugu, izradu računa, ugovora i vaučera
3. Povremeno slanje obavijesti elektronskom poštom (informacije o novim proizvodima ili promotivnim ponudama). Svaka promotivna elektronska poruka će sadržavati upute kako se možete odjaviti s tog popisa za primanje poruka.

Ultra d.o.o. ne prodaje, ne razmjenjuje niti iznajmljuje Vaše osobne podatke. Vaše osobne podatke dužni smo otkriti samo u slučaju sudskog naloga ili ako treba zaštiti prava Ultra d.o.o.

Upotreba Kolačića, Google na web stranici i veze na/od druge lokacije

Ulažemo kontiunirani napor za praćenje trendova sigurnosti web stranica i našeg servera.

Naša web stranica koristi Internet kolačiće (cookies) . To su datoteke poslane na Vaše računalo i pohranjene u tekstualnom obliku na Vašem tvrdom disku. Oni omogućavaju da prepoznamo Vaš preglednik, a ne Vas osobno. Služe nam za poboljšanje naše stranice i uvid u kretanje po našoj web lokaciji. Korištenjem naše stranice potvrđujete da ste suglasni s ovim Pravima o privatnosti i dajete suglasnost za korištenje kolačića. Ulazom na web stranicu pojaviti će se upit za Vaš pristanak korištenja „kolačića“

Za analizu naše stranice koristimo i Google Analytics koji također koristi kolačiće za prikupljanje i praćenje neosobnih podataka (više podataka možete dobiti na Google-pravila o privatnosti). Ove podatke koristimo za izrade izvješća o korištenju naše web lokacije, a sve u smislu poboljšanja naše stranice. Moderniji internet pretraživači Vam pružaju mogućnost blokiranja ili brisanja kolačića. Usljed brisanja može doći do toga da neke web lokacije neće raditi ispravno.

Ultra d.o.o. nije odgovorna za djelatnost, sadržaj ili pravila o privatnosti na drugim web lokacijama na koje vode veze od ili prema našoj web lokaciji (linkovi). Ove lokacije mogu slati Vaše kolačiće ili prikupljati Vaše osobne podatke o čemu se trebate informirati na tim lokacijama.

 

Sigurnost prikupljenih informacija

Ultra d.o.o. izjavljuje da je poduzela sve razumne korake sigurnosnih mjera na svojoj web stranici kako bi zaštitila Vaše informacije.

 

Vaša prava

– Imate pravo pitati pisanim putem za informacije koje imamo o Vama i tražiti ispravku ako su podaci stari ili nisu točni.

– imate pravo zatražiti da ne primate promotivni materijal naših usluga i plovila

– u slučaju E-mail pošte bit će pružena mogućnost „unsubscribe E-mail“

– Vašu korespondenciju uvijek možete provjeriti na sales@ultra-sailing.hr

 

Izmjena ove Izjave

Ultra d.o.o. zadržava pravo da s vremena na vrijeme napravi izmjenu ili nadopune ove izjave o privatnosti na ovoj web stranici.